Torneig d’Escacs Festa Major de Cornellà

El Club d’Escacs Torreblanca ha participat aquest diumenge al Torneig d’Escacs Online de la Festa Major de Cornellà a través de la plataforma de Lichess. Han participat a la competició 7 entitats amb un nivell de joc força alt. La victòria ha sigut pel Club d’Escacs Sant Boi, seguit del Sant Feliu i del Pallejà. El nostre club ha aconseguit una meritòria quarta plaça i ha sigut la entitat que ha aportat més competidors. En total onze jugadors, entre socis i amics, han defensat el nostre equip.

torneig-escacs-festa-major-cornella-final

Enhorabona als guanyadors, als organitzadors del Club d’Escacs Cornellà i a tots els participants que ho han fet possible!

torneig-escacs-festa-major-cornella

Torneo Social online – Clasificación final

Ha finalizado el torneo social del Club d’Escacs Torreblanca organizado por Lichess y que ha sido un éxito de participación por parte de socios y amigos. El claro ganador ha sido Albert Padròs que solo ha cedido 2 puntos en todo el torneo (dos tablas y una derrota con 27 victorias). Precisamente la única persona capaz de derrotarle ha sido el segundo clasificado, Jorge Muñoz que ha quedado a tres puntos de distancia en la clasificación final. Finalmente, también sube al podio Jose Ramon Aymerich que confirma el gran estado de forma demostrado en el Torneo del Tres Peons celebrado recientemente. ¡Enhorabuena a los tres por el resultado!

Continuar leyendo «Torneo Social online – Clasificación final»

Final Torneo Cerrado Espluguenc Aficionados

Ha finalizado una nueva edición del torneo Cerrado Espluguenc de Aficionados con una meritoria participación de socios del Club d’Escacs Torreblanca.

Hay que destacar en esta ocasión la brillante actuación de David Páez que se ha hecho con la segunda plaza, solo superado por Pablo Mañas del Espluguenc, jugador con un ELO de 2027 que ha demostrado un altísimo nivel de juego.

David Páez recibiendo el trofeo por la segunda plaza del torneo
Continuar leyendo «Final Torneo Cerrado Espluguenc Aficionados»

Torneig Dilluns al Tres Peons

Ha finalitzat el Tancat Territorial «dilluns al Tres Peons» organitzat per aquest conegut club gracienc. Aquest torneig ha comptat amb participació de jugadors del nostre club a totes les categories i hem de destacar la gran victòria del nostre company Josep Ramon Aymerich en el grup C amb un resultat final de nou victòries en nou partides.

tancat-tres-peons
Josep Ramon Aymerich del Torreblanca, a l’esquerra, guanyador del grup C

Continuar leyendo «Torneig Dilluns al Tres Peons»

Torneig ACE del Baix Llobregat 2021

Ahir va tenir lloc, com estava previst, el torneig ACE virtual amb participació de jugadors del nostre club: Martí Hernández, Alex Calatayud i Xavier Rosique. Aquí tenim la crònica de l’ACE sobre aquest esdeveniment. Moltes gràcies a tots els participants i als organitzadors!

Any 2021, o com comença a ser conegut, any 1 d.P. (després de la Pandèmia). Després d’un any realment crític, ja es comencen a realitzar diversos tornejos en format presencial, amb les mesures adequades. Malgrat tot, l’Associació de Clubs d’Escacs del Baix Llobregat ha tornat a organitzat el seu torneig anual en format virtual per segona vegada.

Continuar leyendo «Torneig ACE del Baix Llobregat 2021»

#UrbanChess, els escacs als parcs

Jesús Medina està portant a terme una campanya internacional amb el hashtag #UrbanChess. Aquesta idea de portar els escacs a parcs i carrers se està fent cada cop més popular als Països Baixos i tot apunta a confirmar la tendència en molts altres llocs del món en un proper futur, quan les condicions sanitàries permetin la represa d’activitats.

Com informa Chessbase, la setmana passada es van inaugurar taulers públics a tres noves ciutats: La Haya, Dordrecht y Groninga. En aquests moments la idea ja ha arribat a 21 ciutats en aquest país europeu. Medina anima als aficionats als escacs d’arreu del món a imitar aquest projecte per fer els escacs més accessibles a nens i adults.

#UrbanChess
#UrbanChess la moda dels escacs als parcs de les ciutats europees
Continuar leyendo «#UrbanChess, els escacs als parcs»